sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Femeie din Șopârlița, zdrobită de o mașină. Olteanca a murit

O femeie de 78 de ani, din comuna Şopârliţa, a fost victima unui accident rutier fatal produs pe Drumul Judeţean 644, care tranzitează localitatea. Miercuri seara, olteanca a traversat neregulamentar drumul și a fost spulberată de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Pârşcoveni.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii rutieri din oraşul Balș, care s-au deplasat la locul accidentului pentru cercetări, au stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul unei traversări neregulamentare.

„O femeie de 78 de ani, din Şopârliţa, în timp ce ar fi traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis, a fost accidentată mortal de un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Pârșcoveni”, a spus reprezentantul IPJ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit Evenimentul de Olt, trupul femeii a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa foto: Eveimentul de Olt

Politica