marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 iunie 2020. Scorpionul este foarte bine văzut la locul de muncă

Berbec

Horoscopul zilei de joi, 25 iunie, îl găsește pe Berbec cotropit de emoții, deoarece un eveniment foarte important urmează să se petreacă în viața lui. Nu știe eact cum să gestioneze această situație, dar poate apela oricând la sfaturile unei rude mai în vârstă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurul este la un pas să sufere o nouă dezamăgire în iubire. Trebuie să facă față cu stoicism și să nu fie melancolic prea mult timp, deoarece această stare nu îl ajută deloc.

Gemeni

Gemenii au planuri mari, dar, momentan, trebuie să se mulțumească și cu realizările mici, dar care îl fac fericit. Acasă toate problemele cu care te confrunți iau sfârșit. partenerul de viață are câteva reproșuri, dar totul se rezolvă la un pahar de vin.

Rac

Racul are nevoie de ajutor într-o problemă destul de sensibilă, dar se teme să se plângă prietenilor. Trebuie să-ți calci pe inimă și să recunoști că ești depășit de situație.

Leu

Leul are parte de un câștig substanțial, dar trebuie să economisească și să pună  bani pentru zile negre, deoarece acstea se vor ivi cât de curând.

Fecioară

Fecioara are un proiect destul de dificil la locul de muncă, iar șansele de reușită vor crește doar dacă implică întreaga echipă. O persoană foarte interesantă își va face apariția în viața ta.

Balanţă

Balanța primește un ajutor care pare să fie prea bun pentru a fi adevărat. Trebuie să cântărești bine propunerea primită, pentru a nu se ascunde altceva în spatele ei.

Scorpion

Scorpionul este foarte bine văzut la locul de muncă, deoarece reușește să ducă la bun sfârșit toate proiectele. Șefii te apreciază și este posibil să primești o mărire de salariu.

Săgetător

Săgetătorul are de luat o decizie foarte dificilă, aproape dureroasă. Chiar dacă nu vrea să-i implice pe cei apropiați, trebuie să ceară un sfat pentru a lua decizia potrivită.

Capricorn

Capricornul are o pasiune nouă, care îl atrage ca un magnet. Trebuie să ai grijă însă ca noua ta pasiune să nu dăuneze celorlalțidin jurul tău.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să facă un drum destul de lung, care însă se va dovedi a se transforma într-o adevărată excursie, chiar dacă poate fi vorba despre o deplasare de serviciu.

Peşti

Peștii simt nevoia să fie singuri și să reflecteze asupra celor întâmplate în ultima perioadă. Trebuie să vadă exact lecțiile pe care trebuie să le învețe după aceste mici eșecuri, pentru a nu le repeta pe viitor.

Politica