marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 24 iunie 2020. Taurii vor avea parte de momente tensionate încă de dimineață

Berbec

Berbecii sunt nervoși și agitați din cauza problemelor financiare și parcă nu reușesc să-și găsească locul. Astrele îi sfătuiesc să încerce să se calmeze, altfel va fi greu și vor urma probleme la locul de muncă. Să nu ia decizii radicale.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii vor avea parte de momente tensionate încă de dimineață, generate de un conflict la muncă sau o nemulțumire de schimbarea programului. Să nu își facă griji prea mari, deoarece se va ajunge la o înțelegere.

Gemeni

Gemenii sunt indispuși și iritați din cauza unor conflicte cu prietenii. Este posibil să fie o neînțelegere legată de o plecare, o plimbare planificată de mult. La capitolul dragoste, Gemenii stau foarte bine și vor petrece momente de aur alături de partener. Tot din partea partenerului de viață vin și veștile.

Rac

Racii sunt solicitați din partea unor prieteni care le cer ajutorul. Nu sunt dispuși să răspundă în prezent, deoarece au multe de rezolvat pentru ei, însă, până la finalul zilei vor reuși să îi împace pe toți și să-și ajute prietenii aflați la nevoie.

Leu

Leii au nevoie de o mărire de salariu, întrucât efectul pandemiei se resimte foarte tare în buzunarul lor. Totuși, astrele spun că nu este momentul propice pentru negocieri. Să încerce să își încarce bateriile în sânul familiei.

Fecioară

Fecioarele au parte de dispute cu partenerul de viață, deoarece nu tolerează ideea de libertate. Să nu facă un conflict din asta și să încerce să rezolve toate disputele pe cale amiabilă. Spre seară urmează momente romantice în doi.

Balanță

Balanțele sunt inspirate, iar comunicarea este punctul lor forte azi. Pe de altă parte, astrologii le sfătuiește să fie mai îngăduitoare cu ele însele și să-și accepte erorile de judecată. Să se iubească așa cum sunt. Vor avea parte de o mare reușită.

Scorpion

Scorpionii nu prea sunt în apele lor, mai ales că încă au multe de rezolvat la serviciu și acasă, în familie. Să încerce să-și păstreze calmul și să facă doar ce poate. Să evite discuțiile în contradictoriu deoarece pot apărea rupturi de nereparat.

Săgetător

Săgetătorii se confruntă cu anumite probleme de sănătate, iar asta le va da mari bătăi de cap. Nu ar strica și niște vizite la medic, pentru anumite probleme care nu mai suportă amânare. Să nu lase pe mâine ce pot rezolva astăzi.

Capricorn

Pe Capricorni îi încearcă sentimente contradictorii legate de trecut. Să fie mai atenți cu afirmațiile pe care le fac și să fie conștienți de puterea cuvântului. Doar în sânul familiei își vor putea găsi liniștea după care tânjesc atât de tare.

Vărsător

Vărsătorii sunt măcinați de probleme financiare. Au avut și cheltuieli mari în ultima perioadă și pur și simplu simt că nu se mai ajung cu banii. Dar să nu își facă grji deoarece până la urmă totul se va rezolva. Astrele îi sfătuiesc să se încreadă în puterea Divinității.

Pești

Peștii trebuie să fie mai atenți la cheltuieli, pentru că doar așa vor evita o mare dispută cu partenerul de viață. Sunt destul de critici și analitici, și parcă în această zi le găsesc defecte celor din jur. Să își revizuiască comportamentul și să fie mai atenți la ei înșiși.

Politica