joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

5 reţinuţi în urma scandalului de la Unirea. Un om a murit

Cinci bărbaţi din Unirea, cu vârste cuprinse între 22 şi 49 ani, au fost reţinuţi de poliţie, în urma scandalului din stradă soldat cu un deces.

„Cercetarile sunt continuate in acest caz de politistii doljeni sub coordonarea nemijlocita a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj sub aspectul savarsirii infractiunii de incaierare din care a rezultat decesul unei persoane. In cursul acestei zile, cei in cauza urmeaza sa fie prezentati instantei de judecata cu propunerile corespunzatoare”, anunţă IPJ Dolj.

Reamintim că în noaptea de 22 iunie, pe o stradă din Unirea, între două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, a izbucnit un conflict. Cei implicaţi s-au bătut, între altele, cu cozi de topoare, iar în urma conflictului, un bărbat de 57 ani a murit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că altercaţia ar fi pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri. De asemenea, un tânăr de 22 de ani, depusese înainte cu puţin timp de izbucnirea conflictului o plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, împotriva unui bărbat de 30 de ani, ambii fiind implicaţi în altercaţie. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt şi a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în această altercaţie, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane”, conform Poliţiei Dolj.

Politica