joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pensionar, sex cu 2 minore. Cu una a facut un copil

Un barbat de 69 ani din comuna Verbita, judetul Dolj, a fost arestat preventiv dupa ce a facut sex cu doua minore, una de 14 ani, una de 16 ani. Pe aceasta din urma a lasat-o gravida. Copilul are acum un an. Fetele ar fi surori.

„În cursul zilei de ieri, 22 iunie, în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Craiova, un bărbat, de 69 de ani, din Verbița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunea de act sexual cu un minor în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a rezultat faptul că, în perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”- IPJ Dolj

Politica