joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 22 iunie 2020. Surprize frumoase pentru Berbeci.

Berbec

Berbecii trebuie să se pregătească pe plan amoros pentru că vor avea parte de surprize minunate. Trebuie să fie deschiși la noi emoții pe care le simt, dar și să nu își piardă cumpătul cu anumiți oameni din viața lor.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii au foarte multe motive de bucurie, dar sunt sfătuiți să își înceapă ceva mai prudent săptămâna. Trebuie să fie vigilenți și în ceea ce privește ocaziile foarte bune din carieră, dar și la pericole.

Gemeni

Gemenii își încep săptămâna tot relaxați, ca-n zilele de weekend. Acești nativi au mai multe situații de clarificat, dar o pot face și în mod optimist, fără să își piardă în vreun fel cumpătul. Le-ar putea veni din senin niște bani la care nu se așteptau absolut deloc.

Rac

Racii sunt mai retrași de obicei, dar acum simt nevoia să socializeze și să se afirme în acest plan. Au chef să stea de vorbă și să le rememoreze amintiri cu cei din familie. Vor face asta cu oricine este dispusă să îi asculte.

Leu

Leii depun mai mult efort în planul carierei și al afacerilor. Nu le este teamă să acționeze și nici nu îi sperie situațiile neprevăzute. Acești nativi au grijă de afacerile lor în mod corect și nu mai pierd vremea doar cu ideile.

Fecioară

Fecioarele au ocazia să demonstreze cine sunt cu adevărat, mai ales dacă primesc un verdict de la locul de muncă ce nu le este tocmai pe plac. Vor putea da dovadă de mai multă maturitate.

Balanță

Balanțele pot să ajungă la o neînțelegere, dar vor privi orice situație cu mult amuzament. Această zodie ceva mai temperamentală de obicei va învăța să fie mai tolerantă cu cei din jurul lor.

Scorpion

Scorpionii descoperă că lucreză mai bine singuri, dar și că lucrul în echipă ar putea să îi defazeze, luni. De aceea este mai bine să se ocupe de anumite treburi doar ei și să nu implice pe toată lumea în ce pare o acțiune de rutină.

Săgetător

Pentru Săgetători această perioadă reprezintă una în care ar trebui să nu se bazeze pe abilitățile lor analitice. Mai ales dacă este vorba despre o situație ceva mai romantică din viețile acestor nativi. Nu pot ști cum reacționează alții, de aceea e mai bine să își pună planurile în aplicare, indiferent de cât de imprevizibilă poate părea situația lor.

Capricorn

Capricornii au mai puțină energie ca de obicei, dar pot să funcționeze foarte bine și la cote ceva mai mici. Se mulțumesc cu acest nivel până când vor putea să își revină la parametrii normali. Dacă vor privi lucrurile cu optimism ar putea depăși mai ușor situația din prezent.

Vărsător

Vărsătorii ar putea fi nevoiți să ia o decizie uriașă, fie că vor, fie că nu, chiar la începutul săptămânii. Acestor nativi li s-au pregătit mai multe teste din partea destinului, cu care se confruntă.

Pești

Peștii simt o bună conexiune cu cineva din viața lor, de aceea ar fi bine să își urmeze instinctele și să acționeze. În plan romantic destinul le rezervă foarte multe momente bune și trebuie să facă primii pași la rândul lor.

Politica