vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Fostul director al Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” Slatina a decedat

Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” Slatina, a murit la doar 46 de ani. Decesul s-a produs sâmbătă dimineața, în drum spre spital.
Solistului i s-ar fi făcut rău sâmbătă dimineață, iar membrii familiei au sunat la ambulață. Inițial, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare, dar în cele din urmă a suferit un nou stop cardio-respirator, în ambulanţă. Medicii de pe ambulanță nu l-au mai putut aduce la viață. Cel mai probabil, fostul director a murit în urma unui infarct, scrie Adevărul.
Printre mesajele de condoleanțe transmise de cunoscuți s-a regăsit și cel din partea Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, unde Costinel Alecsandrescu își desfășura activitatea ca solist vocal la Ansamblul „Doina Oltului” Slatina.
„Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Oltului”, actual solist vocal în cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, Secția Ansamblul Folcloric „Doina Oltului”, a încetat din viață la vârstă de 46 de ani. Colegii CJCA Olt adresează familiei sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții centrului.

Politica