sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Expozitie de cai ilegala

Un barbat de 65 ani, din Craiova, a fost amendat de politisti dupa ce a organizat o expozitie de cai la care au participat zeci de persoane. Regulile de distantare sociala nu au fost respectate.

„In cursul zilei de azi, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Bucovat au fost sesizati cu privire la faptul ca in extravilanul satului Braniste se afla mai multe persoane care tulbura linistea si ordinea publica.
La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Bucovat si totodata au fost direcționate mai multe echipaje de politie din cadrul Sectiilor 1-6 Politie Craiova, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale, fiind constatate urmatoarele:
In comuna Podari, sat Braniste, pe un teren proprietate privată, se afla în desfășurare o adunare, respectiv o expozitie de cabaline, la care participau aproximativ 70- 80 de persoane, nefiind respectate regulile de distanțare fizică.
Polițiștii au identificat organizatorul adunarii in persoana unui bărbat, de 65 de ani, din Craiova, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber.
Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona.
La interventie au participat si politisti din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Dolj.” – IPJ Dolj

Politica