joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Focar de coronavirus pe platourile de filmare. Ce mesaj a transmis Marcel Pavel după confirmare

Epidemia de coronavirus a pătruns și în platourile televiziunilor. Artistul Marcel Pavel, confirmat recent cu noul coronavirus, a postat primul mesaj cu privire la starea lui de sănătate. Cazul cântărețului face parte dintr-un focar apărut pe platourile de filmare ale unei emisiuni, la care acesta participa.

În prezent, Marcel Pavel este internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, iar vineri dimineață a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul său. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, de pe patul spitalului, artistul vorbește despre cum s-a manifestat virusul, dar și despre dezamăgirea pe care o simte pentru că cea mai mare parte a mass-mediei nu a relatat corect situația prin care trece acesta.

„În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (…) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!
Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele ! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte”, a transmis artistul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marcel Pavel: „ Am fost salvat”

Marcel Pavel a ținut să mulțumească personalului și medicilor Institutului „Matei Balș”, care, potrivit acestuia, l-au salvat.

„Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor”, a adăugat cântărețul.

https://www.facebook.com/marcelpavel.official/posts/2951865791578677

În momentul infectării, artistul participa la filmările unei emisiuni, în cadrul căreia s-a declanșat un focar din care fac parte și alte vedete. Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru dar și actrița Adriana Trandafir au fost confirmați cu COVID-19, scrie evz.ro.

La început s-a vorbit și despre un rezultat pozitiv în cazul prezentatorului emisiunii, Cosmin Seleși, dar acesta a negat zvonurile. Pentru a scăpa de orice îndoială, acesta a făcut public rezultatul negativ obținut la testul pentru depistarea coronavirus.

„Dragilor, sunt bine! Îmi pare rau că unii colegi din presă au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu mă simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeți tot ce citiți! Multă sănătate tuturor”, a transmis prezentatorul.

Politica