vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Străzile din Slatina, inundate în urma precipitațiilor abundente

Mai multe străzi din Slatina au fost inundate în cursul zilei de marţi, după o ploaie zdravănă de câteva zeci de minute. Cantitatea cea mai mare de apă s-a strâns pe strada Drăgănești, în zona podului de cale ferată de la intrarea în municipiul Slatina dinspre comuna Brebeni. Echipele Companiei de Apă Olt au intervenit cu promptitudine pentru a asana apa acumulată sub pod.

Cantități mari de apă s-au acumulat și pe strada Ecaterina Teodoroiu, dar și la sensul giratoriu de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza. Parcarea Vămii Slatina şi curţile unor societăţi comerciale de pe platforma industrială a oraşului au fost de asemenea inundate, scrie Evenimentul de Olt.

Echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Slatina au acţionat, marți, cu două motopompe pentru a evacua apa din curtea unei locuinţe de pe strada Cuza Vodă, dar şi din curtea sediului Serviciului de Permise Auto Olt de pe bulevardul. A. I. Cuza.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La casa de pe strada Cuza Vodă nu există pericol de infiltrare la locuință sau anexe, apa are mai puțin de 10 centimetri în curte și nu se poate interveni cu motopompa. În curtea Serviciului Permise apa are aproximativ 10 centimetri, se acționează cu o motopompă”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

De intervenția pompierilor a fost nevoie şi la Biblioteca Judeţeană “Ion Minulescu” Slatina, unde apa a ajuns într-un subsol al clădirii.

Politica