joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 16 iunie 2020. Taurii ajung la un compromis cu o persoană din anturajul lor

Berbec

Berbecii au nevoie să își facă anumite planuri pentru viitor, asupra cărora să revină dacă este necesar. Nu trebuie să se abată de la drumul lor în această perioadă chiar dacă există și anumite obstacole. Pentru acești nativi se întrevede chiar un nou loc de muncă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii pot să ajungă la un compromis dacă se află într-un conflict cu o persoană din anturajul lor. Dacă este cineva cu mai multă influență trebuie să aveți o atitudine mai răbdătoare. Cheia succesului din această perioadă o reprezintă diplomația.

Gemeni

Gemenii au în fața lor o alegere pe care trebuie să o facă. De aceea este recomandat să aibă în vedere și consecințele și să își asume orice rezultat obținut. Dacă au o opinie mai moderată ca de obicei pot face față oricărei dispute.

Rac

Racii trebuie să fie pregătiți să acționeze dacă își doresc o schimbare. Nu mai este cazul să piardă vremea, iar acestor nativi li se recomandă să fie pregătiți dacă se pornesc la drum. Nu au nimic de pierdut dacă vor da dovadă de mai mult curaj.

Leu

Leii au în fața lor oportunități pe care ar fi bine să nu le rateze. Li se ivește ocazia să facă lucruri mărețe, dar pare să fie degeaba dacă acești nativi nu fac nimic în privința norocului lor. Trebuie să profite mai mult de șansele pe care le întrevăd la orizont și ce li se oferă.

Fecioară

Fecioarele au senzația că timpul trece mai greu pentru ele, dar trebuie să se gândească mai mult la însemnătatea acestui aspect. Dacă au la dispoziție mai mult timp de gândire ar fi bine să mediteze asupra problemelor supărătoare. Dar și să se detașeze de tot ce este în jurul lor și să se relaxeze.

Balanță

Balanțele au parte de câteva interferențe la capitolul comunicare, marți, pe 16 iunie 2020. Vor face față cu brio și acestei provocări deși se află într-o posibilă dispută cu cineva, chiar din motive etnice, fie culturale. Nu trebuie să se grăbească să își expună atât de liber părerile, pentru că ar putea fi eronate.

Scorpion

Scorpionii au nevoie să își iasă din zona de confort pentru că vor avea de-a face cu o persoană pe care de obicei nu o apreciază chiar atât de mult. De aceea este bine să își tempereze atitudinea și să asculte și ce au alții de spus înainte să își dea cu părerea. Ar putea fi surprinși de opiniile auzite din partea altora.

Săgetător

Săgetătorii se pot relaxa marți, deoarece au o întrevedere, fie discuții cu prietenii și apropiații. Este un bun prilej de distracție, dar trebuie să încerce să îi facă și pe alții să se destindă.

Capricorn

Nativii Capricorn au ocazia astăzi să facă primii pași spre schimbarea pe care și-o doresc atât de mult. Trebuie să se asigure că nu se îndepărtează prea mult de cine sunt ca persoană, atunci când vor să se afirme în societate.

Vărsător

Unora dintre nativii Vărsător li s-ar putea ivi șansa unei idile, marți. Ar putea cunoaște o persoană specială, fie este vorba despre cineva cu care au o legătură de ceva vreme și face un pas major în relație.

Pești

Peștii au în jurul lor mai multă tensiune ca de obicei, iar din acest motiv le este foarte greu să își vadă de propriul parcurs. Trebuie să învețe că una dintre cele mai bune căi de rezolvare a problemelor, de această dată, este să îi lase pe alții să gestioneze momentele neplăcute.

Politica