vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gravida cu Covid, cercetata penal

O gravida, diagnosticata cu Covid-19, este cercetata penal, dupa ce a plecat din doua spitale din Craiova fara sa aiba acordul medicilor.

Femeia, din judetul Dolj, a ajuns la Spitalul Filantropia din Craiova, pe 1 iunie si fost testată pozitiv cu COVID-19. A plecat din spital, iar în aceeași zi a fost găsită, într-un microbuz care circula catre comuna Bistreț.

„Din conţinutul actului de sesizare rezultă că, la data de 01.06.2020, în intervalul orar 10,00 – 12,00, numita A.M. a părăsit incinta Spitalului Filantropia, unde era internată la secţia de Obstretică Ginecologie, testată pozitiv Covid 19, fiind depistată în ziua de 01.06.2020, în jurul orelor 13,40, pe raza com.Giurgiţa, jud.Dolj, în mijlocul de transport persoane, marca Mercedes Benz SPRINTER cu nr. de înmatriculare DJ-57-STH, în care se aflau mai mulţi pasageri, în timp ce se deplasa către com.Bistreţ, jud.Dolj”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a fost apoi internată la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeș din Craiova. Si de aici a plecat fara sa spuna.

“Din conţinutul actului de sesizare rezultă că, la data de 14 iunie, în jurul orelor 14:45, numita A.M., pacientă infectată cu virusul SARS-CoV-2, a părăsit Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumofiziologie ”Victor Babeş” Craiova unde era internată, fără acordul personalului medical”, se arată în comunicat.

Politica