joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festivități de absolvire … altfel în 2020

Toți elevii aflați în anii terminali au visat, încă din prima zi, la festivitățile de absolvire unde o sa fie premiați și recompensați pentru munca lor timp de patru ani, la îmbrățișările de rămas bun, la pozele în ținute speciale.Acest vis a fost zdruncinat de contextul pandemiei de SARS CoV-2 și nimic nu mai părea realizabil în acest an. Însă, începând cu 1 iunie 2020, pe fondul unei evoluții epidemiologice favorabile, au intrat în vigoare Hotărârea nr. 26 / 28.05.2020 a CNSU si HG nr. 434 / 28.05.2020 cu noi măsuri de relaxare.Astfel, potrivit acestora, se permite „organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, altor evenimente culturale în aer liber, precum și a festivalurilor publice și private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt, purtarea măștii de protecție și respectarea măsurilor de protecție. Luând în calcul toate prevederile legale, Royal Models Agency şi-a luat toate măsurile necesare pentru siguranța participanților la evenimentele intitulate FESTIVITATE ABSOLVIRE 2020 și a decis ca visul tuturor absolvenților din Craiova trebuie să devină realitate, chiar și în acest an.
Pentru a realiza aceste evenimente, Royal Models Agency cu sprijinul oferit de Primăria Municipiului Craiova, Poliția Locala Craiova, Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj, Salubritate Craiova, RAADPFL Craiova și Opera Română Craiova, au reușit ăa creeze cele mai sigure condiții pentru absolvenții anului 2020.
Pregătirea și desfășurarea acestui gen de evenimente este foarte riguroasă, necesită cunoașterea în detaliu a cadrului legislativ si, mai presus de toate, îți trebuie o experiență îndelungată pentru a te putea aventura pe un „teren” nou creat în această perioadă. Cei care au dat startul acestor evenimente inedite și speciale au fost absolvenții Liceului „Voltaire”, în data de 08 Iunie 2020, în locația Teatrul de Vară din incinta Parc „Nicolae Romanescu”. Au urmat  absolvenții de la Liceul Teoretic „Henri Coandă”, în data de 09 Iunie 2020, și absolvenții de la Colegiul Național Economic „Gheorghe Chițu”, în data de 10 Iunie 2020, ce și-au desfășurat ceremoniile de absolvire în curtea fiecărui liceu în parte.
„Am decis că este cazul să ne implicăm activ în organizarea acestor evenimente atat de importante pentru absolventii de liceu și facultate. Am studiat cadrul legislativ, am analizat riscurile, am luat toate măsurile de siguranță și am reușit, împreună cu Primăria Muncipiului Craiova (cărora le multumim pentru implicare), să nu lăsăm aceasta generatie să sufere din lipsa unui astfel de eveniment.” Tom Cringureanu – Manager Royal Models AgencyDesfășurarea evenimentelor a fost făcută într-un perimetru delimitat, care a fost dezinfectat înaintea de începerea fiecărui eveniment. Accesul în zona de eveniment s-a făcut respectând distanțarea socială de 2 metri, obligatoriu cu mască de protecție, iar organizatorii au măsurat temperatura tuturor celor prezenți cu termometre non-contact.În zona de eveniment au fost amplasate câteva puncte, în care organizatorii a pus la dispoziția celor prezenți dezinfectant (cu cel puțin 70% alcool). În timpul evenimentului, buretele microfonului a fost schimbat după fiecare persoana care l-a folosit. Elevii au fost amplasați pe scaune, acestea fiind aranjate la 2 metri distanța unul față de celălalt (stânga / dreapta / față / spate). Până și punctele de intrare și ieșire ale evenimentelor au fost amplasate în zone diferite, pentru ca siguranța și mulțumirea participanților la evenimentele create de Royal Models Agency este întotdeauna cea mai importantă.
Cu toate aceste măsuri de siguranță, realizate în premiera în cadrul unor astfel de evenimente, absolvenții s-au conformat și au trăit emoția despărțirii de colegii și dascălii lor la cel mai înalt nivel. Chiar dacă au lipsit pozele de grup și îmbrățisările de final, aceștia au zâmbit și s-au bucurat de cel mai frumos curs de până acum: festivitatea de absolvire.
„Atunci când oamenii își unesc forțele și au un singur scop nobil, rezultatul nu poate să fie decât spectaculos! Este o absolvire aparte, pentru o generație aparte. Vor urma și alte evenimente de acest gen în perioada următoare și chiar dacă vor fi unele cu restricții din unele puncte de vedere, ne vom da toată silința să fie evenimente frumoase și pline de emoție.” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency. Ei sunt absolvenții care vor rămâne în istorie drept absolvenții învingători, absolvenții care au ajuns la finalul unei etape importante din viața lor, depășind multe încercări, dar au trecut linia de FINAL într-un mod inedit.
“Pentru că toate au un început” ne dorim să nu fie doar un simplu slogan, ci un trend pentru generațiile viitoare!.” Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency

Politica