miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bergodi: „Craiova e organizată precum cluburile din Serie A”

Antrenorul instalat de Mihai Rotaru în Bănie a lăudat clubul în presa italiană

Într-un interviu acordat site-ului tuttomercatoweb.com, Cristiano Bergodi a vorbit despre aventura pe banca oltenilor. „Devis Mangia a câștigat Cupa României. Sunt fericit că am fost contactat de Craiova. Am bătut palma într-o zi. Clubul este foarte bine organizat, cu o infrastructură de nivel înalt. Precum cluburile din Serie A”, a spus Bergodi în startul interviului.
Întrebat despre obiectivul său, acesta a răspuns: „Să ajung în Europa cu echipa. Dar ne gândim să luptăm și la titlu. În opt jocuri trebuie să recuperăm punctele care ne separă de Cluj”. Bergodi le-a povestit italienilor și pățania cu medicul Botoșaniului, care i-a împiedicat debutul pe banca oltenilor vineri. Italianul se teme că întrecerea internă nu va putea continua, din cauza faptului că autoritățile române au luat decizia de a carantina întreaga echipă când apare un caz de Covid: „Am fost informați că un membru al staff-ului de la Botoșani e infectat cu Covid. Aici, autoritățile au decis să carantineze întreaga echipă, în cazul unui incident de acest gen. Era mult mai bine să se facă izolare individuală, altfel va fi extrem de dificil să continue acest campionat. Și eu am fost carantinat 14 zile într-un hotel, după ce am ajuns din Italia”.
Întrebat unde și-ar dori să ajungă titlul din Serie A, Bergodi a spus: „Sper ca Lazio să câștige Scudetto. Juve are un avantaj minim. Va depinde de mulți factori. Cu inima aș spune Lazio, înainte de pauză era într-un moment extrem de bun. Acum totul va fi diferit”.

Politica