sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Țînțăreni, trimis în carantină după ce a bătut un consătean

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un băiat, de 19 ani, din comuna Țînțăreni, cu privire la faptul că a fost agresat fizic. Se pare că tocmai un individ ce trebuia să stea izolat la domiciliu l-a bătut pe tânărul gorjean.

„La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că tânărul, în timp ce se afla pe un teren viran din comuna Țînțăreni, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către un bărbat, de 47 de ani, din comuna Țînțăreni. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul și soția acestuia, de 45 de ani, care a fost de față la conflict, figurau în autoizolare la domiciliu, nerespectând această măsură”, spun polițiștii gorjeni.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, agresorul și soția acestuia aufost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiind introduși într-un centru de carantină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica