joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără păcălită de o presupusă ghicitoare pe străzile din Târgu Jiu

O tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Roşia de Amaradia, a fost păcălită de o ghicitoare pe străzile din Târgu Jiu. Prejudiciu s-a ridicat la o valoare de aproximativ 1.000 lei, iar modul în care a fost abordată fata nu este unul tocmai obișnuit. Naivitatea tinereții și-a spus cuvântul.
„Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără, de 18 ani, din comuna Roşia de Amaradia, despre faptul că în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Târgu Jiu, a fost abordată de o persoană necunoscută de sex feminin, care, sub pretextul că doreşte să-i ghicească, i-a solicitat să pună un lănţişor din aur şi o brăţară din aur într-o batistă. După ce tânăra a desfăcut batista, a constatat că bijuteriile lipesc, fiindu-i creat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 lei”, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Presupusa ghicitoare a fost prinsă de oamenii legii pe DN 67 Polovragi. Femeia în vârstă de 43 de ani, din Pitești, județul Argeș, a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
„Continuând cercetările, poliţiştii au identificat în trafic, pe DN 67 Polovragi, un autoturism în care se aflau 4 ocupanţi, printre care şi femeia căutată. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, o femeie, de 43 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, bănuită de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Bijuteriile din aur au fost recuperate şi predate persoanei vătămate”, a mai spus Victor Ţuhaşu.

Politica