joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 15 iunie 2020. Săgetătorii se confruntă cu posibile probleme în paradis

Berbec: Este o zi în care complicațiile apar ca din senin și de aceea ar fi bine să adopți o atitudine mai constructivă, orientată spre partea bună din orice persoană sau situație.

Taur: Poate că îți scapă multe astăzi, dar nici nu e cazul să te agiți prea tare din acest motiv. Ceea ce nu afli s-ar putea să nu îți folosească la nimic, oricum.

Gemeni: Percepi un refuz al unor apropiați în mod exagerat, ca și cum ar fi o respingere a persoanei tale, în ansamblu. Poate că, după ce trece furtuna, vei dori să vezi că nu e chiar așa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Există riscul afectării imaginii publice dacă alegi să ieși în evidență cu orice preț. Bine ar fi să nu te grăbești nici la vorbă, nici la fapte sau decizii, oricât de lipsite de importanță ți se par.

Leu: S-ar putea să te simți presat să schimbi anumite păreri, principii sau convingeri, dar nu este o presiune care să aducă schimbări benefice, ci doar una de moment.

Fecioară: Ideile tale, mai ales cele legate de situația financiară, sunt prea legate de trecut sau realizarea lor depinde prea mult de altcineva. Bine ar fi să le revizuiești.

Balanță: Nu tot ce vezi sau auzi astăzi este real, dar nici nu ai cum să le ignori pe toate. Cea mai bună ar fi o cale de mijloc, care îți va permite să vezi adevărul.

Scorpion: Se anunță complicații legate de starea de sănătate sau de muncă din cauza unor informații pe care le-ai ascuns intenționat sau doar dintr-o pornire instinctivă.

Săgetător: Sunt posibile probleme în paradis, cu cei dragi sau legate de preocupările tale preferate. E nevoie doar de ceva mai multă bunăvoință și le vei rezolva pe toate.

Capricorn: Este important să îți limpezești mintea sau doar să o păstrezi limpede, dacă ai reușit deja această performanță. Așa vei ști ce e corect să faci în orice situație.

Vărsător: Ar putea să apară unele complicații legate de deplasări sau de discuțiile pe care încerci să le coordonezi tu cu cei din anturajul apropiat.

Pești: Ești dornic să te eliberezi de problemele financiare, dar conștiința nu te lasă să accepți orice cale. Și un apropiat poate avea aceeași părere ca și propria conștiință.






Politica