sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali, adus cu mandat în Bănie!

Pentru că nu s-a prezentat la termenul de pe 11 iunie, patronul FCSB e obligat să vină la mijlocul săptămânii pentru procesul în care Mititelu e cercetat pentru evaziune fiscală.

Patronul FCSB și Valeriu Argăseală sunt citați în calitate de martori în procesul transferului lui Mihai Costea, în care Adrian Mititelu este cercetat pentru evaziune fiscală. Mutarea s-a petrecut în ianuarie 2011, atunci când întreg lotul de 39 de jucători ai lui Adrian Mititelu se afla sub un sechestru pus de Fisc. Totuși, Becali ar fi plătit 1,4 milioane de euro pentru 60 la sută din drepturile federative ale olteanului. Costea a plecat de la Steaua în 2015, liber de contract.
Pentru că va fi adus cu mandat la Craiova, Becali a avut o intervenție caracteristică la România TV: „Repet procurorilor și domnului Bologa, dacă vrea să termine cu problemele la DNA să intervină și să verifice abuzurile procurorilor. Oamenii țin în teroare 5-6 ani de zile cu dosar penal mincinos, ești criminal. Reduc viața de la 82 la 70 de ani. Orice procuror care face dosar penal abuziv este tentativă de crimă. Are o tentă de criminal. Am trecut prin asta, știu ce înseamnă. Știu ce au pățit mama mea și copiii mei. Gata. Acuma nu mai merge, am înțeles că judecătorii le dau peste nas procurorilor în instanță, până acum i-au redus la tăcere. Cum să începi tu altă anchetă, dacă… a dat judecătorul. Vreau să le transmit procurorilor să îmi lase familia în pace. Mă refer la procurorul DNA care mă acuză că am făcut spălare de bani”.

Politica