marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit balerinul Ovidiu Danci, fost concurent la „Dansez pentru tine“

Balerinul Ovidiu Danci, care în 2011 a participat la „Dansez pentru tine“, a murit duminică, la vârsta de 39 de ani. El a jucat în mai multe seriale româneşti, devenind unul dintre cei mai apreciaţi balerini.

Ovidiu Danci fusese diagnosticat recent cu două afecţiuni grave, printre care şi o formă agresivă de leucemie, potrivit Adevărul. 

Dansatorul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa joia trecută, fiind la terapie intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat, însă, în ultimele zile.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dragii noştri, cu sufletele devastate de durere, vă anunţăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul şcolii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Şcoala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulţi ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe şi aşa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, transmite şcoala de dans pe care a fondat-o la Bistriţa.

Ovidiu Danci a participat la cea de-a 12-a ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine“, unde a dansat cu artista Aylin Cadîr iar visul de a-şi deschide propria sală de balet, avea să şi-l îndeplinească la finalul anului 2017.

Politica