joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Copil de 12 ani din Vlădila, găsit înecat într-o baltă

Un copil de 12 ani, din localitatea Vlădila, a fost găsit înecat într-o baltă de pe raza localității. Din păcate, băiatul nu a supraviețuit.
Dispariția băiatului a fost anunțată sâmbătă noaptea, când a fost solicitată intervenția scafandrilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt pentru căutarea, în balta de pe raza localității, a copilului, deoarece exista posibilitatea ca el să se fi înecat.
Într-un final s-a dovedit că bănuiala familiei și a autorităților era adevărată. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit la 12 metri de mal.
„Echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și două ambarcațiuni, două autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Caracal, au intervenit noaptea trecută, în comuna Vlădila, pentru căutarea unui copil posibil înecat în Balta Vlădila. (…)
Scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al minorului, în vârstă de 12 ani, din comuna Vlădila, la aproximativ 12 metri de mal, adâncimea apei fiind de circa cinci metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.
Din nefericire, echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt, sosit în sprijinul pompierilor, nu a putut decât să constate decesul copilului, scrie Olt-alert.

Politica