sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Războiul psihologic înaintea meciului cu Botoșani a început!

În ultimele zile s-a rostogolit în media informația că oltenii îl vor pe Haruț. Iftimie le-a dat răspunsul

Înaintea meciului direct CSU Craiova – Botoșani în presa centrală a apărut știrea că gruparea olteană l-a pus în capul listei de transferuri pe Denis Haruț, 21 de ani. Oficialii CSU nu au comentat în niciun chip informația, altfel s-ar fi putut considera că Mihai Rotaru a preluat strategia lui Gigi Becali, care făcea oferte verbale pentru adversari înaintea duelurilor directe.
S-a vehiculat inclusiv suma de transfer: 250.000 de euro, atât ar fi dispuși să scoată din vistieria clubului oltenii pentru tânărul echipier al formației moldovene. Valeriu Iftimie, patronul celor de la Botoșani, spune că are pe masă o ofertă pentru jucător, dar nu precizează gruparea care-l vrea. „Am ofertă pentru Haruț, așa este. Dar eu sunt un om echilibrat, care trebuie să analizeze serios înainte să dea drumul unui jucător. În primul rând trebuie să ajut clubul și apoi să văd dacă am dublură bună pe postul lui. Am oferte destule, dar nu vreau să vând tot și să rămân cu prăvălia goală. Ce sunt nebun? Din ofertele pe care le am o să vedem cine pleacă”, a declarat Iftime pentru gsp.ro.
În sezonul 2019 – 2020, Denis Haruț a jucat în 26 de meciuri pentru FC Botoșani, în majoritatea el fiind folosit de Marius Croitoru pe postul de fundaș dreapta. CSU are betonată această poziție, în ciuda plecării lui Martic. Mățel, jucător cu experiență internațională, Vlădoiu și Mitran, ambii jucători sub 21 de ani.

Politica