joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Peste 300 de stații de încărcat contrafăcute, confiscate de polițiștii olteni

Polițiștii olteni au confiscat, miercuri, peste 300 de staţii de încărcat pentru scule electrice, acestea fiind contrafăcute. Este vorba de stații în valoare de peste 200.000 lei, care erau transportate ilegal, într-un autoturism, de un constănțean, care a fost oprit în trafic, la Slatina.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a transmis că polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța, care transporta 336 de stații de încărcat într-un autoturism, fără a prezente documente de proveniență a acestora.

După primele verificări au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea mărcii stațiilor de încărcare, motiv pentru care polițiștii au indisponibilizat întreaga cantitate, în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoare celor 336 de stații de încărcat este de aproximativ 212.000 de lei, urmând să fie stabilit și prejudiciul creat titularilor mărcii respective, scrie Realitatea de Olt.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, întrucât persoana ar fi pus în circulație un produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, creând un prejudiciu titularului mărcii înregistrate”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Politica