vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi tineri au fost prinși drogați la volan pe străzile din județul Vâlcea

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Voineasa, a fost prins drogat la volan, chiar în ziua de Rusalii. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul DrugTest și l-au condus pe acesta la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină.
„Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa și Postului de Poliție Malaia au oprit pentru control pe raza comunei Voineasa, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comună. În urma testării acestuia cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv pentru substanța psihoactivă tetrahidrocanabinol (canabis), motiv pentru care tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină”, informează polițiștii vâlceni.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Tot de Rusalii, polițiștii din cadrul Poliției Băile Olănești au oprit pentru control pe raza comunei Păușești Măglași, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.
„În urma testării acestuia cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv pentru substanța psihoactivă T1C MDMA (metilamfetamină) motiv pentru care tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica