vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii au intrat în săptămâna meciului cu Botoșani!

Antrenorul italian numără zilele până la debutul pe banca oltenilor pe degetele de la o mână


CSU Craiova e pe ultima sută de metri cu pregătirea înainte de restartul stagiunii. În weekend, juveții au susținut două jocuri amicale contra celor de la Viitorul Constanța. Cel al rezervelor a fost pierdut fără drept de apel, cu 3-0, iar titularii olteni au câștigat cu 2-1, grație dublei lui Bărbuț.
Bergodi s-a arătat super-încântat: „Concluziile sunt că au fost antrenamente bune ambele jocuri, ne-au permis să avem 90 de minute pentru toți jucătorii. Unii au fost obosiți, am lucrat mult în ultima vreme, acum vom avea o săptămână de descărcare pentru meciul cu Botoșani. A doua partidă a fost bună pentru noi, am jucat bine, și sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat. Important este că nu am avut accidentări. Nu e ușor să ne revenim după două luni și jumătate. E foarte greu pentru un antrenor să gestioneze această perioadă, e normal că poate să apară surprize din toate punctele de vedere.
Echipele s-au antrenat acasă sau cu grupe de 4 jucători, vom încerca să avem prospețime în ceea ce urmează. Sunt aici din 2005 și știu că la Craiova se vrea performanță și joc plăcut, nu va fi ușor, dar vom încerca tot ceea ce ține de noi. Sunt sigur că putem face treabă bună. La Craiova sunt condiții de Serie A. Nu am ales un prim 11, dar mă gândesc la cine va putea juca, e bine că există concurență. Astăzi am făcut două echipe, de dimineață au fost mulți tineri și s-a văzut. Am încredere în băieți și vom vedea ce vom face săptămâna viitoare”.

Politica