sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 5 iunie 2020. Fecioarele pun în sfârșit piciorul în prag și își spun toate ofurile

Berbec

Berbecii găsesc soluții ingenioase pentru a ieși din impasul financiar în care se află. Pentru mulți dintre nativii de foc urmează o perioadă propice din punct de vedere profesional începând cu dimineața zilei de 6 iunie.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii muncesc mult și la foc automat și simt mai mult ca oricând că acum sunt în stare să definitiveze toate acele proiecte pe care le-au tot amânat din varii motive. O zi fastă din toate punctele de vedere.

Gemeni

Gemenii sunt total debusolați și caută soluții pentru a-și rezolva problemele de natură sentimentală. Trebuie să facă o serie de alegeri și sunt puși în tot soiul de ipostaze dificile. Unii se vor descurca, alții ba.

Rac

Racii vor continua să fie la fel de sceptici cu privire la relațiile cu ceilalți, iar Luna Plină nu va face decât să le întărească anumite convingeri, bănuieli din cauza cărora sunt atât de distanți.

Leu

Leii nu sunt deloc în cea mai bună perioadă din viața lor, iar asta din cauza faptului că se confruntă cu tot felul de situații dificile, mai ales în planul comunicării. Una spun, iar alta se înțelege de la ei.

Fecioară

Fecioarele pun în sfârșit piciorul în prag și își spun toate ofurile, fără a le mai păsa de reacțiile celorlalți. S-ar spune că au o mare sete de dreptate, iar asta li se va întâmpla acum. Au așteptat atât de mult momentul!

Balanță

Balanțele au în continuare probleme mari cu finanțele, iar Luna Plină nu face decât să le acutizeze și mai tare aceste probleme. Se gândesc la împrumuturi, dar nu este o variantă tocmai fericită!

Scorpion

Scorpionii îndrăznesc într-un final să rupă pisica în două și să spună tot ce au pe suflet și ce anume îi macină. Relația cu partenerul de viață poate lua o turnură neașteptată, așa că se pot aștepta la orice.

Săgetător

Săgetătorii se simt protejați de Divinitate și chiar așa și este, odată cu formarea Lunii Pline în sectorul lor astral. Pare-se că vor avea numai de câștigat din data de 5 iunie încolo.

Capricorn

Capricornii dau de greu, dar cu toate acestea, sunt destul de inteligenți ca să se descurce și să dezlege anumite mistere care i-au cam împiedicat să performeze la locul de muncă. Vor fi răsplătiți pentru eforturile lor!

Vărsător

Vărsătorii au parte nori negri în viața lor, iar soluția cea mai bună, pentru moment, este să nu se aventureze crezând că sunt eroi, ci mai degrabă să se pună în poziția de spectatori și să lase lucrurile să curgă de la sine.

Pești

Peștii împărtășesc oarecum aceeași soartă cu a Vărsătorilor, cu nori negri deasupra capului lor. Cel mai bine ar fi să nu se implice în proiecte noi și să nu escaladeze conflicte, să-și păstreze opiniile pentru ei, pentru a nu isca un scandal monstru cu ceilalți.

Politica