Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Absolvenții din Târgu Jiu vor fi sărbătoriți pe Stadionul Municipal

Publicat

pe

Autoritățile locale din Târgu Jiu și unitățile de învățământ din oraș vor organiza un eveniment pentru absolvenții de gimnaziu și din învățământul liceal. Este vorba despre festivitatea de absolvire a tinerilor. Chiar dacă pandemia a făcut ca lucrurile să devină anormale, față de realitatea pe care oamenii o știau înainte de apariția virusului, elevii târgujieni vor avea șansa să-și ia rămas bun într-un mod plăcut. Absolvirea ar urma să aibă loc pe Stadionul Municipal, în perioada 8 – 21 iunie, cu respectarea regulilor impuse de situația actuală.

Primarul orașului, Marcel Romanescu, a fost cel care a făcut anunțul: „Organizăm, alături de unitățile de învățământ, un eveniment pentru absolvenții de gimnaziu și din învățământul liceal la Stadionul Municipal, în perioada 8 – 21 iunie, cu respectarea regulilor impuse de situația actual”.

Edilul din Târgu Jiu a explicat cum va avea loc evenimentul și susține că deja a vorbit cu elevi și cadre didactice care s-au ocupat în anii trecuți de festivitate.

„Fiecare clasă va fi programată din timp, începând cu școlile gimnaziale.  Acești copii nu s-au putut bucura de evenimentele tradiționale organizate de fiecare generație de absolvenți. Vreau să le acord o mică bucurie, să poată sărbători, alături de colegi, acest pas important din educația lor.  Am purtat deja discuții cu elevi și cadre didactice care s-au ocupat în anii trecuți de organizarea unor evenimente asemănătoare”, a menționat primarul.

Autoritățile din Târgu Jiu vor să ia legătura cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, ai unităților de învățământ și cei ai elevilor, pentru a  pune la punct toate detaliile, în așa fel încât să nu existe probleme și să fie respectate toate reglementările în vigoare.

„ Trebuie să ținem cont că aceste momente sunt foarte importante pentru tineri, mai ales în condițiile în care ultimele luni au fost deosebit de grele pentru ei. Vreau să rămână cu o amintire frumoasă legată de acest moment deosebit”, a completat Marcel Romanescu.

Continue Reading