joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Internaționalul Malinov, țintă pentru CSU!

Oltenii au pus ochii pe un bulgar cotat la 1.6 milioane de euro

CSU Craiova se pregătește intens de reluarea play-off-ului, iar Rotaru vrea să-i creeze toate condițiile lui Bergodi pentru a performa, inclusiv un lot competitiv. Din această perspectivă, clubul oltean monitorizează un mijlocaș bulgar în vârstă de 26 de ani, cu 13 prezențe sub tricolorul vecinilor de la sud de Dunăre.
Krystian Malinov, cotat de transfermarkt la 1.6 milioane de euro, este în acest moment legitimat la CSKA Sofia. În actuala stagiune a prestat în 26 de meciuri, având trei goluri și trei pase decisive. De-a lungul timpului, Malinov a jucat și la Litex Lovech, de unde a fost adus pe gratis în 2016, la CSKA Sofia. Mijlocașul defensiv are și 13 prezențe în naționala Bulgariei, pentru care încă nu a reușit să înscrie niciun gol.
Astfel – după tripleta Popov – Zlatinski – Valentin Iliev, oltenii merg din nou pe filieră bulgară, avându-l deja în lot pe Ivanov. Prin aducerea lui Malinov ar spori concurența la mijlocul terenului pentru Mateiu, Cicâldău, Nistor, considerați indispensabili echipei.
În altă ordine de idei, CSU va disputa sâmbătă în Bănie o dublă amicală cu Viitorul, înainte de reluarea meciurilor oficiale.

Politica