vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iencsi și-a anunțat plecarea de la CSU!

Rapidistul Adrian Iencsi nu va mai conduce echipa a doua a clubului oltean în sezonul următor

CSU Craiova s-a despărțit de Adrian Iencsi în această vară. Anunțul l-a făcut chiar antrenorul: „Mi-a expirat contractul cu Universitatea Craiova și am hotărât să o iau pe un alt drum. A fost o experiență fantastică, inedită, dar dificilă.
Pentru mine o consider benefică pentru viitorul carierei mele de antrenor, iar băieții cred că au învățat lucruri care-i vor ajuta tot timpul în viitor. Am avut parte de fotbaliști tineri, eligibili pentru Under 19, dar și de jucători cu experiență”.
„Câțiva tineri cu un potențial imens au ajuns la prima echipă, cum este și Luis Nițu, și cred că sunt foarte mulți fotbaliști cu reale calități care vor fi oameni de bază în Liga 1.
Deja am o experiență la ligile inferioare și îmi doresc să-mi continui munca sus, la primul eșalon sau chiar în eșalonul secund, unde există un proiect bine pus la punct, cu o strategie coerentă.
Eu am fost foarte bine primit de olteni, m-am simțit ca acasă.
Universitatea Craiova e un club cu condiții nemaipomenite, de la logistică și până la toate avantajele conferite de Centrul de Copii și Juniori, unul foarte performant.
Ineditul situației provinea din faptul că trebuia să mă adaptez la lotul pe care îl aveam, cu jucători tineri, dar și cu experiență, și îmi structuram antrenamentele astfel încât să existe coeziune și rezultate eficiente”, a spus Adrian Iencsi pentru DigiSport.
CSU II Craiova nu a reușit să se bată la promovare în acest sezon, făcând parte din grupa cu CSM Slatina și Progresul Spartac.

Politica