joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 iunie 2020. Racii sunt confuzi și îngrijorați

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să realizeze că mai trebuie să învețe ceva, să studieze, să aprofundeze, fie profesional, fie academic. Pe de altă parte, nativii vor avea de învățat să comunice cu ceilalți și nu este exclus să aibă parte de un moment de revelație vizavi de acest sector de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare neanunțată sau de a primi vești despre o deplasare, călătorie ce se anunță foarte importantă pentru ei.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur au parte de dialoguri, acțiuni, iau decizii care privesc o situație financiară. Mulți nativi își doresc stabilitate financiară mai mult ca orice și vor face tot ce le stă în putință pentru a o obține, indiferent de cât va fi de muncă sau de riscurile la care se supun (de exemplu o investiție). Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce, către seară, momente intime intense în cuplu de care ar trebui să profite pentru a-și deschide sufletul și a fi sinceri cu partenerul.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se simt cu un pas mai aproape de ceea ce-și doresc. Nativii simt că prind o oportunitate și că li se deschid noi orizonturi în plan personal sau profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia unor dialoguri, negocieri legate de contracte, parteneriate, acte și documente profesional-financiare.

Rac

Este o zi destul de tensionată pentru cei născuți în zodia Rac, iar tensiunea va fi resimțită la nivel psihic, însă se va răsfânge puternic asupra stării de sănătate. Nativii vor fi ca niște receptori ai stărilor și energiilor celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că se pot simți speriați, dezechilibrați, confuzi și îngrijorați, însă, dincolo de posibile cauze reale cotidiene, poate fi vorba de efectele Eclipsei de Lună care urmează să se formeze pe 5 iunie.

Leu

Se dă o luptă interioară între ceea ce cred și văd cei născuți în zodia Leu și ceea ce simt. Nativii pot avea parte de acest tumult interior puternic în legătură cu o relație de prietenie sau de iubire sau în legătură cu un proiect în care au investit nu doar resurse materiale, ci și sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește că toate aceste trăiri interioare trebuie controlate și nu trebuie lăsate la vedere, befiind momentul unor decizii radicale.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor depune eforturi, raționale și lucide, de a menține echilibrul între familie și carieră, între nevoile și necesitățile celor dragi și cele profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a discuta, intermedia, negocia o situație care vizează un bun de patrimoniu. Posibil ca unii nativi să regleze niște conturi cu familia, fiind vorba de reglementări financiare.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se informează cu privire la niște studii, cursuri, la desfășurarea unui proces de examinare, intervievare. Nativii s-ar putea să facă și niște călătorii în acest sens sau să primească vești despre niște deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unora nevoia de a mai obține o diplomă, un certicat de atestare a unor cunoștințe.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să întrevadă noi soluții de câștiguri financiare. În cazul unor nativi poate fi vorba de colaborări sau de obținerea unor venituri suplimentare chiar de la locul de muncă, în timp ce pentru alții poate fi vorba de valorificarea unor bunuri de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce dialoguri legate de un proces, litigiu, partaj, bun material deținut împreună cu altcinena, sumă de bani la comun.

Săgetător

Momente intense, trăiri zbuciumate și contradictorii, frământări, confuzii, temeri, – toate acestea vor pune din ce în ce mai mult stăpânire pe simțămintele celor născuți în zodia Săgetător și asta pentru că Eclipsa de Lună din 5 iunie se va forma în semnul lor și-i va amprenta puternic, însă încă de astăzi i se resimte energia. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se odihnească, să nu se suprasolicite și să nu ia decizii majore.

Capricorn

Sănătatea poate fi un sector de viață destul de sensibil, delicat și vulnerabil și va fi vorba nu doar de trăirile interioare ale celor născuți în zodia Capricorn, ci și de posibile probleme legate de sistemul osos și muscular. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere celor care depun muncă fizică să fie foarte atenți și, la modul general, să evite efortul fizic major.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să facă ordine în niște gânduri și sentimente care vizează niște relații de prietenie, dar și de iubire, iar în unele cazuri poate fi vorba chiar de relația cu copiii, pentru acei nativi care sunt părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a face ordine în relațiile ci cei din jur și nativii vor fi chiar puțin egoiști în alegerea cui le rămâne pe viitor aproape.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt frământați de o situație profesională sau, cel mai probabil, de incapacitatea de a găsi o soluție pentru obținerea unui echilibru între viața personală și cea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot fi puși în situații care să le afecteze imaginea și reputația, atât în familie, cât și la locul de muncă.

Politica