sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A provocat un accident în centrul Râmnicului, și-a dat jos plăcuțele de înmatriculare de pe mașină și a fugit


Un băiat în vârstă de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost protagonistul unui accident în centrul orașului. Acesta a lovit separatoarele de benzi din staţia de taxi, a rupt gardul, a intrat pe trotuar, unde a distrus câteva bănci. Se pare că tânărul, înainte ca poliția să ajungă la locul faptei, și-a dat jos plăcuțele de înmatriculare de pe mașină și a fugit.
În cele din urmă, șoferul de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost prins. Se pare că în momentul accidentului, în autoturism se mai aflau trei pasageri, iar băiatul de la volan consumase alcool.
„Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă și distrugând mai multe bunuri, acesta plecând de la fața locului. În scurt timp polițiștii rutieri și cei de ordine publică au identificat un tânăr de 24 de ani din Râmnicu Vâlcea, care ar fi condus autoturismul, dar și alte trei persoane care ar fi fost în autoturism. Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier au rezultat numai pagube materiale. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal”,
au transmis polițiștii vâlceni.

Foto: gazetavalceana.ro

Politica