marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei gorjence, bătute de cei cărora le-au jurat iubire

O tânără în vârstă de 24 de ani, din comuna Fărcășești a sunat la poliție după ce soțul acesteia, de 28 de ani,  din aceeași localitate, ar fi amenințat-o cu moartea, atât pe aceasta  cât și pe mama tânărului. Se pare că bărbatul a vandalizat mai multe bunuri comune din interiorul locuinței. Incidentul a avut loc duminică.

În acest caz, polițiști din cadrul  Poliției Orașului Rovinari au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Totodată, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului, pe o perioada de 5 zile, prin care i s-a interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 metri de victime sau locuința acestora.

O zi mai târziu, polițiști din cadrul Postului de Poliție Fărcășești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, bărbatul ar fi revenit la locuința sa din comuna Fărcășești, încălcând astfel prevederile  ordinului de protecție provizoriu emis de polițiști. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în ultima zi a weekend-ului, o femeie în vârstă de 39 de ani,  din comuna Godinești, a apelat la ajutorul polițiștilor gorjeni, după ce ar fi fost agresată de către soțul său: „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, de 48 de ani, din comuna Godinești, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile, față de bărbat”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

De ziua copilului, un alt soț din județul Gorj a făcut scandal acasă. Soția acestuia, în vârstă de 58 de ani, din comuna  Brănești, l-a reclamat pe bărbat, iar polițiștii au acționat în consecință.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, de 61 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi amenințat soția cu moartea, provocându-i acesteia o stare de temere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare”, spun reprezentanții IPJ Gorj.

Totodată, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile, față de bărbat, acesta fiind evacuat din locuință.

Politica