vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Două cazuri noi de coronavirus. Un asistent medical și nepoata unuia dintre polițiștii deja confirmați

Două noi cazuri de COVID-19 a fost înregistrate miercuri după-amiază în judeţul Olt. Una dintre persoane este contact al ajutorului de post din comuna Ipoteşti, confirmat duminică. Cea de-a doua este un asistent medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Asistentul este contact al unei persoane din lotul de trei asistente apărut în urmă cu doar câteva zile la Boli Infecţioase. Acesta lucrează de asemenea în cadrul secţiei Boli Infecţioase, iar la testarea de săptămâna trecută a avut rezultat negativ. După retestarea personalului de marți, însă, asistentul a fost singurul cu rezultat pozitiv, scrie Adevărul.

Al doilea caz este nepoata ajutorului de post din Ipotești, confirmat anterior. După ce soția și cei doi copii ai polițistului au fost confirmați, miercuri, nepoata acestuia a primit rezultatul pozitiv pentru coronavirus. Polițistul și familia sa sunt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Tatăl nepoatei polițistului este jandarm în cadrul IJJ Olt şi, în prezent, atât el, cât şi soţia sunt în izolare la domiciliu, scrie Gazeta Nouă.
Weekendul trecut, trei poliţişti, doi din Ipoteşti şi unul din Brebeni, au fost testaţi pozitiv, dar şi cinci contacţi direcţi, membri de familie.
Cu aceste cazuri județul Olt a ajuns la un total de 95 de cazuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica