vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr gorjean, prins la volan de polițiști cu un permis fals din Marea Britanie

Un tânăr, de 27 de ani,  din orașul Bumbești Jiu, le-a pus vigilența la încercare polițiștilor gorjeni. Băiatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bengești – Ciocadia. Acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie. Nu doar că documentul arătat era fals, dar șoferul de ocazie nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că permisul de conducere prezentat de către conducătorul auto ar fi fals, acesta neprezentând suficiente elemente de siguranță. De asemenea, s-a procedat la verificarea în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica