vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Accident în Drobeta Turnu Severin. O persoană a fost transportată la spital

Angajații ISU Mehedinți au fost nevoiți să intervină, marți dimineața, în cazul unui accident petrecut în Drobeta Turnu Severin. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital.
Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Nicolae Iorga, iar la fața locului a intervenit de urgență un echipaj de paramedici din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin. Paramedicii au acordat îngrijiri medicale unei persoane care prezenta o plagă frontală și acuza dureri lombare și cervicale. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.
În minivacanța de 1 iunie, pompierii din cadrul ISU Mehedinți au intervenit în cadrul a 65 de misiuni, printre care și salvarea victimelor a altor două accidente rutiere și stingerea a trei incendii.
Unul dintre incendii a izbucnit duminică seara la un autoturism, pe DN56, în localitatea Șimian. De urgență, la locul indicat, a fost mobilizat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, care a reușit să localizeze incendiul, împiedicând extinderea acestuia la întregul autoturism. Au ars instalația electrică și diverse componente combustibile din compartimentul motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric, produs de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
Pompierii au acționat și pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, iar paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale celor 42 de persoane care au apelat numărul unic de urgență 112.

Politica