miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Patriarhia Română și Jandarmeria Mehedinți au oferit alimente și produse de igienă nevoiașilor din două localități

Patriarhia Română, în parteneriat cu Jandarmeria Mehedinți, a ajutat  mai multe familii din localitățile Schela Nouă și Fântâna Domnească, județul Mehedinți. Ajutorul a constat în alimente de strictă necesitate și produse de igienă.
Jandarmii, însoțiți de voluntari și preoți, le-au distribuit pachete cu produse de strictă necesitate celor care se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Alimente de strictă necesitate și  produse de igienă, achiziționate cu sprijinul reprezentanților Patriarhiei Române,  au fost distribuite persoanelor cu posibilități materiale reduse, familiilor cu mulți copii și bătrânilor.
Produsele au fost transportate de jandarmi, care alături de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au distribuit produsele achiziționate. Beneficiarii acțiunii umanitare au primit cu bucurie sprijinul oferit.
De asemenea, voluntarii și jandarmii au fost însoțiți în sânul comunităților de către preoții slujitori,  care au ajutat la selectarea beneficiarilor și organizarea locală a activității umanitare.  

Politica