joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 1 iunie 2020. Vărsătorii se pregătesc de o provocare grea

Berbec

Nativii Berbec vor descoperi că au un talent neaşteptat. Aţi putea să vă exploataţi această abilitate, mi ales dacă vă vor susţine şi cei din jur. Cine ştie, aţi putea dezvolta o pasiune, iar din ea chiar o carieră de succes. Aveţi însă răbdare, exersaţi şi nu vă pierdeţi speranţa.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii Taur îşi petrec ziua în compania persoanei iubite, ori alături de prieteni, familie. Depănaţi amintiri din copilărie sau vorbiţi despre dorinţele şi planurile voastre de viitor. S-ar putea să descoperiţi lucruri în comun cu una dintre persoane şi aţi putea pune bazele unei afaceri împreună. Fiţi însă cu băgare de seamă şi cereţi sfaturi celor în care aveţi încredere.

Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să înveţe să se descurce singuri, fără să se mai bazeze pe ajutorul altor persoane. Există posibilitatea ca cineva din cercul vostru de prieteni să pună în aplicare un plan malefic pentru a vă face rău ori pentru a vă destrăma o relaţie, fie ea sentimentală ori de prietenie. Gelozia nu ar trebui acceptată în această situaţie, discutaţi şi încercaţi să calmaţi spiritele.

Rac

Nativii Rac sunt tensionaţi în ultima vreme, mai ales dacă au depus mult efort la serviciu. Discutaţi cu superiorii voştri pentru a vă lua câteva zile de libertate, un mic concediu vă va scăpa cu siguranţă de stresul acumulat şi vă încărca bateriile cu energie. Sprea seară veţi primi un apel telefonic misterios.

Leu

Și ce dacă lucrurile nu decurg așa cum îți doreai azi? Continuă să mergi înainte. Insistența ta va da roade. Această situație durează mai mult decât ai planificat, dar poate așteptările tale erau un pic prea optimiste. Poate trebuie să iei lucrurile mai ușor oricum și să înveți beneficiile răbdării. Orice merită să ai, merită să aștepți. Satisfacțiile imediate nu aduc mereu și valoare pe termen lung.

Fecioară

Ai emoții cu privire la următoarea discuție cu familia? Asta e absurd. Ei sunt oamenii care mereu văd ce e mai bun în tine (sau măcar încearcă). Nu trebuie să îți faci griji dacă te ridici la așteptările lor. Dacă te gândești că vei fi sub lupă, vei fi crispat. Relaxează-te și încearcă să îi vezi ca pe aliații tăi, nu ca pe judecătorii tăi. Ei te iubesc! Îți vei da repede seama de asta.

Balanță

Pregătește-te să îți fie întreruptă rutina zilnică. O furtună stă să înceapă. Deși aceste probleme sunt la o distanță destul de mare de tine încât să nu îți întunece viața, efectele lor s-ar putea să se răsfrângă asupra oamenilor la care chiar ții. Lasă oamenii să știe că ești acolo pentru ei, dacă au nevoie de tine. Ține-ți telefonul aprins. Te vor suna dacă au nevoie de ajutor, așa că nu îți face griji să îi verifici tu mereu. Ei pot să-și poarte de grijă și să cadă în picioare. Nu îți face griji.

Scorpion

Latura ta practică a avut prea mult control asupra deciziilor în ultima vreme și este timpul să te oprești din a dezbate și a analiza fiecare decizie. Viața are nevoie și de acte de credință, riscuri și un pic de noroc dacă vrei să fie interesantă. Încearcă să lași lucrurile în voia lor. Nu încerca să controlezi fiecare aspect al vieții tale. Lasă-i și pe alții să ia niște decizii și ai încredere că totul va fi bine, pentru că va fi. Îți asumi prea multe responsabilități. Este timpul să faci un pas în spate.

Săgetător

Pentru a gestiona mai sănătos ascensiunile și coborâșurile de astăzi trebuie să încercați să vă mențineți cât mai detașat de situație. Rămâneți calm cu privire la ceea ce se întâmplă. Fii cât se poate de flexibil și vei putea merge înainte indiferent dacă primești sau nu ceva lovituri. Crearea unei distanțe emoționale mai mari între tine și sursa de energie negativă din preajma ta te va ajuta să nu te consumi și să te bucuri mai mult de ziua aceasta.

Capricorn

O persoană cu autoritate care s-a comportat ca un mentor pentru tine ar putea începe să devină un pic mai oficială și mai puțin apropiată astăzi, dar nu o lua personal! Respectul ei pentru tine nu s-a diminuat. Are doar alte priorități asupra cărora trebuie să se concentreze acum. Dovedește-i că ești suficient de profesionist pentru se putea baza pe tine și atunci când nu îți acordă atâta atenție ca de obicei. Aceasta este șansa ta de a îndruma pe altcineva. Întoarceți-vă energia către cineva care vă privește.

Vărsător

E în regulă dacă lucrurile sunt ușoare din când în când. Cu alte cuvinte, nu te simți vinovat dacă o sarcină sau un test care a stresat un prieten a fost la fel de ușoară ca o plimbare în parc, pentru tine. Fiecare are propriul nivel de abilitate, iar al tău se întâmplă să fie foarte ridicat, într-un anumit fel. Nu vă gândiți că, dacă ceva este dificil, trebuie să vă fie bine. O provocare grea nu reprezintă întotdeauna o lecție bună în viață. Uneori, este doar o durere în gât.

Pești

Dacă lucrați la construirea unei relații de dragoste mai bune, practicarea unei comunicări deschise este esențială. Nu mai aștepta să spui cuiva care sunt adevăratele tale sentimente. Vibrația pe care au pus-o acolo te încurcă și este timpul să ajungi la baza lucrurilor. Informațiile pe care le afli pot cere să îți schimbi așteptările, dar cel puțin vei ști cum stai. Și asta este mai important decât să obțineți ceea ce doriți.

Politica