marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Halep le-a dat curaj copiilor ce-și doresc să facă performanță în tenis: „E imposibil să nu reușești”

Simona Halep a împlinit recent 9 ani de la victoria din 2011, atunci când românca o învingea pe Na Li, campioana de la Roland Garros. Acel succes i-a anunțat Simonei parcursul impresionant în circuitul de tenis feminin.
Sportiva, acum în vârstă de 28 de ani, a cunoscut momente diferite în carieră: victorii nesperate, înfrângeri la limită sau dueluri pierdute din întâmplare sau cu ghinion. Numărul 2 WTA a ținut să vorbească despre cum a resimțit criticile după astfel de moment și cum vedea lucrurile în momentul în care oamenii vorbeau despre felul în care părea că cedează prea repede psihic.
Simona Halep a avut și un mesaj pentru copiii ce-și doresc să facă performanță în tenis. Chiar dacă este greu, cu seriozitate, românca îi asigură pe cei mici că vor reuși.
„Țin minte că înainte toată lumea era că Halep… gata, cedează repede, e labilă psihic și dă meciuri fără să se gândească! Pentru că nu-i pasă efectiv. Niciodată, vreau să o spun, nu am intrat pe teren cu gândul să pierd pentru că nu-mi pasă. Dacă nu-mi păsa, nu jucam. Nu m-a obligat nimeni să joc tenis de mică. Eu, de fapt, în acele momente sufeream, mă blocam și nu puteam da randamentul pentru care m-am pregătit. Dacă ești responsabil cu ceea ce faci și te dedici 100%, îți dau în scris, după 24 de ani de tenis, că e imposibil să nu reușești”, a povestit Simona Halep în cadrul unui podcast intitulat BT Talks.

Politica