joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. O asistentă medicală acuză de tentativă de viol un coleg care a făcut parte din comisia pentru angajarea sa

Un scandal sexual a izbucnit la Spitalul Municipal din Horezu, la jumătatea lunii mai, între doi angajaţi au unităţii medicale.

O asistentă acuză un coleg cu care lucrează în acelaşi compartiment că a încercat s-o determine cu forţa să întreţină relaţii sexuale, chiar în cadrul spitalului, în timpul serviciului. Fapta a fost sesizată abia o săptămână mai târziu. Cu toate acestea, la trei zile de la depunerea plângerii penale, s-a decis arestarea preventivă a celui acuzat.

Fapta s-a petrecut pe data de 18 mai, între orele 11.-00- 13:00, susţine victima, o asistentă medicală angajată pe perioadă determinată. Aceasta îl acuză pe Daniel Anghel, asistent medical principal, de tentativă de viol. Abia la data de 25 mai, B.A.F. a depus o plângere la Poliţia Horezu, în urma căreia a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma acestui scandal, la nivelul Spitalului Horezu s-a constituit o Comisie de Disciplină, însărcinată să ia primele măsuri printre care şi demararea unei anchete.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au anunţat că joi, 28 mai, s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Daniel Anghel „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol”.

În cursul aceleiaşi zile, acesta „a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă”.

Pe numele lui Daniel Anghela fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Politica