Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. Accident la o trecere la nivel cu calea ferată

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 49 ani a scăpat ca prin minune în urma unui accident produs în localitatea Vişina Nouă, la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit poliţiştilor, ajunși la locul accidentului, șoferul nu a respectat indicatorul şi la trecerea la nivel cu calea ferată a fost lovit de un tren regio. În urma impactului au rezultat pagube materiale, persoanele implicate neavând nevoie de îngrijiri medicale.

„În dimineata zilei de 29 mai a.c., ora 06.30, un bărbat de 49 de ani, din comuna Visina Noua, în timp ce conducea o autoutilitară, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localităţile Vişina Nouă si Studina, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „trecerea la nivel cu calea ferata simpla fara bariere” pătrunzand pe calea ferată şi fiind acrosat de trenul IR 9062 ce circula pe direcţia Caracal- Corabia. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, conducatorul auto fiind sancţionat contravenţional cu amenda. Atât conducatorul auto cât şi conductorul de tren nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice“, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, citat de Adevărul.

sursa foto: Adevărul

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.