sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil in spital, dupa explozia unei petarde

Un copil de 15 ani, din Dolj, a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Bucuresti, dupa explozia unei petarde. Varul sau a ajuns si el la spital, in Craiova.

„În această seară, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați cu privire la faptul că, din curtea unei locuințe din comuna Călărași, s-a auzit o explozie.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Călărași, care prezentau răni, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De asemenea, la respectiva locație, polițiștii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.” – IPJ Dolj

Politica