vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

23 de angajaţi ai Primăriei Piatra-Olt au fost testaţi şi aştepată rezultatele

23 de angajaţi ai Primăriei Piatra-Olt au fost testaţi pentru noul coronavirus, după ce o angajată a fost testată pozitiv.

Robert Munteanu, purtător de cuvânt al Primăriei Piatra-Olt, a făcut public astăzi faptul că există un caz pozitiv printre angajaţii instituţiei, anunţând totodată că se aşteaptă rezultatele testelor pentru alţi 23 salariaţi, informează Adevărul.

Anterior acestei postări, cetăţenii din Piatra-Olt au acuzat, tot pe Facebook, faptul că s-a încercat ascunderea cazului, totodată soţul angajatei testate pozitiv (care este secretarul oraşului Piatra-Olt, soţia sa fiind funcţionar în cadrul compartimentului Stare Civilă) fiind învinuit că ar fi venit la lucru vineri, 22 mai 2020, deşi ştia că soţia sa este contact direct al unui caz pozitiv din focarul de la Ambulanţa Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bună ziua. Referitor la faptul că în cadrul Primăriei Orasului Piatra Olt există un caz confirmat de infecţie cu coronavirus, în calitate de purtător de cuvânt al instituţiei fac următoarele precizări : -ieri 26.05. 2020 a fost confirmat de către DSP Olt, un caz de infecţie cu coronavirus al unei colege din cadrul Primăriei Orasului Piatra Olt. Colega noastră a fost testată pozitiv în urma anchetei epidemiologice ca şi contact direct al unei asistente din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt. -tot ieri, a fost efectuata ancheta epidemiologica de către DSP Olt la nivelul Oraşului Piatra Olt. Persoanele testate au fost stabilite de către DSP Olt, fiind efectuate un număr de 23 de teste. În acest moment aşteptăm rezultatele testelor şi vă voi ţine la curent cu evoluţia situaţiei. Să sperăm că nu vor mai fi probleme şi să ne auzim cu bine“, a scris Robert Munteanu pe Facebook.

Politica