joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri râmniceni, prinși practicând jocuri de noroc în Parcul Rotary

Un grup de tineri din Râmnicu Vâlcea au intrat în atenția unui agent din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. Se pare că persoanele depistate de jandarm și de colegii acestuia făceau gălăgie și practicau un joc de noroc neautorizat.

„Un grup de tineri gălăgioși care înconjurau o masă de tenis din Parcul Rotary, au atras atenția plt. adj. Dinucu Iulian, care patrula în zonă împreună cu ceilalți colegi de serviciu. Întrucât acest aspect i s-a părut nefiresc, a luat hotărârea de a merge în parc pentru a vedea despre ce este vorba. Iulian a constatat că tinerii practicau un joc de noroc neautorizat. Datorită faptului că practicarea acestor jocuri în spațiile publice contravine Legii 61/1991, au fost aplicate procedurile și sancțiunile specifice” se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Se pare că agentul care a spart o gașcă de copii gălăgioși a fost numit chiar jandarmul săptămânii: „Vigilența și implicarea lui Iulian ne-au determinat să îl declarăm jandarmul săptămânii”, se mai arată în comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica