vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Declarațiile lui Pigliacelli fac valuri: „Cum s-a ajuns în situația asta?”

Portarul italian s-a arătat bulversat că nimeni nu l-a băgat în seamă în perioada în care a fost carantinat, nici măcar conaționalul Bergodi

La ieșirea din izolare, în total 54 de zile – 40 în Italia, alte 14 în Bănie – Mirko Pigliacelli a fost tăios în cadrul unui interviu, spunând că nimeni din club nu a încercat să-l contacteze, cu excepția a doi coechipieri care s-au interesat de situația lui. „Nu am vorbit cu nimeni. Am vorbit doar cu Cosic şi Acka. Altcineva nu m-a sunat şi nu mi-a trimis niciun mesaj”. Nici antrenorul Bergodi, cu care a stat în același hotel, nu a dat de el: „Ştiu că este aici, dar nu am vorbit, nu l-am văzut deloc”.
Analistul telekomsport, Basarab Panduru a comentat situația de la Craiova: „Nu pare că e cea mai normală situaţie, că-ţi aduc ei doar de mâncare. Să nu vorbească nimeni cu tine pare ciudat, mai ales că e şi antrenorul acolo cu tine, în acelaşi hotel. Mă întreb de ce s-a ajuns în situaţia asta şi atâtea zile să nu vorbească antrenorul cu tine. De ce în 14 zile nu i-ai dat un telefon? Tu! Antrenorul lui”.  
Pe perioada izolării în Italia, în prima jumătate a lui aprilie, Pigliacelli a acordat un interviu celor de la TMW Radio, în care a lăsat să se înțeleagă că abia așteaptă să se întoarcă în fotbalul din Peninsulă: „În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau să retrăiesc din nou atmosfera din fotbalul italian”. Față în față cu presa din Bănie, jucătorul a infirmat propriile declarații: „Eu nu am spus nimic, asta este vorba de la voi. Eu nu am spus asta”.
Portarul a intrat în dizgrația suporterilor de la Peluza Nord, care l-au acuzat de lipsă de profesionalism și că a pus interesul personal în fața interesului echipei.

Politica