joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Asfaltările continuă în Mehedinți. Au început lucrările pe drumul între Bălăcița şi Oprişor

S-a dat startul lucrărilor pe Lotul 3 din cadrul proiectului de reabilitare/modernizare a 112 km drumuri județene în Mehedinți. Lotul cuprinde Drumul Județean 561A, între Bălăcița și Oprișor .

Potrivit preşedintelui Consiliului Județean, Aladin Georgescu, constructorii dau asigurări că până la sfârşitul acestei săptămâni se va turna primul strat de asflat pe întregul tronson, în total fiind vorba de 11,8 km.

„Asfaltarea a început din comuna Bălăcița, iar din discuțiile purtate astăzi, la fața locului, cu reprezentanții constructorului, am primit asigurări că până la sfârșitul acestei săptămâni se va turna primul strat de asfalt pe toată lungimea tronsonului de 11,8 km, până în Oprișor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este vorba despre un drum grav afectat de trafic de-a lungul timpului pe care l-am introdus în cadrul acestui proiect amplu care vizează infrastructura rutieră, pentru ca oamenii să poată circula în condiții foarte bune și în siguranță!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe lângă asfaltare, pe Lotul 3 se vor face trotuare pe o distanță de aproape 600 m și 35 de accese cu drumurile laterale. S-au realizat accesele la proprietăți, podețele și în mare parte, șanțurile.

Proiectul prevede și realizarea a 7 stații de autobuz, 3 în Oprișor și 4 în Bălăcița.

Politica