joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Încă patru cazuri de coronavirus în județ

Încă patru cazuri de oameni infectați cu coronavirus au apărut în județul Olt în ultimele 24 de ore. Printre persoanele afectate se numără și doi copii. Ieri, alte patru persoane cu COVID-19 au fost raportate.

Este vorba de încă doi salariați ai Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), unde focarul de coronavirus a ajuns la 20 de cazuri, precum și cei doi copii ai ofițerului de la Jandarmeria Olt, depistat ieri cu COVID-19, după ce a luat virusul de la soția sa, asistentă la Ambulanță.

„De la informarea precedentă referitoare la situaţia epidemiologică din judeţul Olt au fost înregistrate alte 8 cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2, respectiv 5 cazuri confirmate pozitiv din cadrul personalului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt și cazuri confirmate pozitiv, contacţi de familie ai unui salariat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt confirmat pozitiv anterior (jandarmul și cei doi copii ai săi – n.r.).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ancheta epidemiologică în legătură cu clusterul de infectare COVID-19 de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt continuă”, se arată într-un comunicat de presă al DSP Olt, citat de olt-alert.ro

Conform datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Olt, până astăzi, 24 mai, în judeţul Olt au fost confirmate 75 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 45 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile spitaliceşti.

Politica