vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu 4 victime în Goiești. Doi copii au fost răniți

Doi copii și doi adulți au fost răniți într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Goiești și sunt transportați la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Soferița mașinii a fost preluată de un elicopter SMURD.

Mașina în care se aflau cei patru s-a rasturnat, iar la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Este vorba de un autoturism răsturnat în care erau 4 pers : 2 adulți și 2 copii. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, toate cele 4 victime erau conștiente și ieșite de autoturism. Li s-a acordat primul ajutor medical de cadrele medicale. Vor fi transportați la Spitalul nr. 1”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția se află la fața locului pentru a stabili cauzele accidentului.

„ O femeie de 43 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe DN 6B, prin localitatea Goiești, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, autoturismul răsturnându-se în afara parții carosabile. În urma accidentului au rezultat 4 victime, din care 2 minori, toți fiind transportați conștienți la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se fac cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul.”, transmite IPJ Dolj

Politica