marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltul va avea doi subprefecți

Județul Olt va avea doi subprefecți după ce Guvernul Orban l-a numit, în ședința de joi seară, pe cel de-al doilea post de subprefect, vacant de mai multă vreme, pe Octavian Olteanu, omul primarului din Balș, Mădălin Teodosescu, scrie olt-alert.ro

Joi seară, executivul liberal l-a numit, prin hotărâre de guvern, pe Octavian Olteanu în funcția de subprefect, astfel încât Prefectura Olt va avea, după mai multă vreme, echipă completă de conducere.

Octavian Olteanu vine în funcția de subprefect din poziția de funcționar al Primăriei Balș, unde ocupă postul de consilier superior. El se bucură de susținerea primarului Mădălin Teodosescu, cel căruia îi și datorează numirea în noua funcție, pe care o va exercita temporar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit ultimei declarații de avere, Octavian Olteanu deține un teren intravilan și un apartament în Balș, dar și un autoturism Skoda. El este și titularul unui credit bancar contractat în 2016, cu scadență în 2021.

El va face echipă cu subprefectul Nicolae Hristescu, susținut de ALDE pentru această funcție, și cu un coleg de partid – prefectul în funcție, Florin Homorean.

Politica