vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lorena Balaci: „Dacă aduc pacea în Bănie pot fi nominalizată la Premiul Nobel!”

Fata lui Ilie Balaci ar vrea să medieze războiul fratricid care a scindat Craiova fotbalistică

Invitată în cadrul emisiunii ProSport Live, Lorena Balaci a vorbit despre situația din Craiova după ultimele evenimente ce l-au avut în prim plan pe Sorin Cârțu, una dintre gloriile Craiovei Maxima.
„M-a durut extrem de mult ce i s-a întâmplat lui Sorin. Am luat-o personal. Indifierent cine a scris, dacă face parte din tabăra familiei din Liga 2, sau familiei din Liga 1, trebuia să-și ceară scuze. Pentru că Sorin e o legendă vine. Nu merită nicio legendă să i se întâmple ce i s-a întâmplat lui Sorin. M-a dus cu gândul dacă tata ar fi trăit, dacă aș avea o proprietate în Craiova. Oriunde se află o legendă a Craiovei, de-o parte ori de alta, nimeni nu are dreptul să-i spună nimic. Eu cred că e un copil teribilist cel care a făcut lucrul acesta. Care, dacă s-ar fi născut din 95 încoace e clar că nu știe de Sorin Cârțu decât din povești. Și cum nu ascultă poveștile bunicilor s-a gândit să-i scrie pe gard lucruri abjecte”, și-a dat cu părerea fata lui Balaci.
Lorena întrevede și o soluție pentru îngroparea războiului din oraș: „Eu sunt o idealistă și mi-aș dori să se facă o singură echipă la Craiova. Orașul asta merită, nu vreau să comentez ce se întâmplă acolo. E trist pentru orașul Craiova să vezi două tabere. Dacă aduc pacea în Bănie pot fi nominalizată la premiul nobel pentru pace”.
Ea a explicat de ce a participat la meciurile echipei din Liga 1 și nu la cele ale echipei lui Mititelu: „Primesc multe mesaje, că m-am vândut, că am fost la meciurile Craiovei din Liga 1. Tot timpul îi îndrum să verifice ce scrie în certificatul numelui meu de naștere în dreptul numelui tatălui, înainte să spună cineva că pot fi cumpărată. Merg la meciurile Universității din liga 1 că acolo am fost invitată. Nu am fost niciodată invitată la nici un meci al Universității din liga2, dacă aș fi fost m-aș fi dus”.
Actual manager la Daco-Getica, Lorena Balaci apreciază că doar cel mai nefericit eveniment din ultima perioadă i-a unit pe fanii alb-albaștri: „Tata a reușit un lucru extraordinar după moartea lui, faptul că la înmormântare au fost ambele galerii prezente. Eu și cu mama nu mai ajungeam la groapă, că nu treceam de oameni. Tata a reușit să-i unească, măcar la înmormântare. Ambele galerii sunt extraordinare, au făcut un spectacol memorabil și-n seara priveghiului și în ziua înmormântării. Dar trebuie să ne concentrăm un pic să vedem cine a rămas viu lângă noi. Hai să-i cinstim când sunt în viață, iar Sorin merită lucrul acesta”.
Fata lui Balaci a comentat și numirea lui Bergodi la cârma echipei lui Rotaru: „E puțin ciudat ca eu să comentez deciziile patronatului de la Universitatea Craiova.
La Craiova se întâmplă un fenomen ciudat, antrenorii olteni nu au vibe bun în zonă. Eu sunt naționalistă în felul meu, și orgolioasă că sunt olteancă. Presiunea crește când ești oltean, pentru că nu e simplu să fii antrenorul Universității. Dar eu îi doresc succes lui Bergodi”.

Politica