joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 22 mai. Peștii vor primi o veste neașteptată care le va schimba viața

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal reușesc să se elibereze de tensiune și se concentreze pe problemele pe care le au de rezolvat pentru la muncă. Nativii trebuie să-și dea mai mult silința dacă vor ca să fie apreciați în cadrul firmei.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii zodiei Taur au o zi presărată cu bucurie, zâmbete și multă voie bună. De asemenea, aceasta va fi cea mai fericită zodie din întregul horoscop care se va bucura din plin ceea ce-i va oferi ziua de vineri.

Gemeni

Gemenii sunt cei mai aspri critici ai lor și sunt într-o permanentă competiție cu propria persoană. sfatul astrologilor este să luați o pauză și să ajungeți la un conses, deoarece așa nu se mai poate. E momentul pentru o schimbare.

Rac

Nativii acestei zodii au început să devină invizibili pentru oamenii din jur, însă asta nu e neapărat un lucru rău, ci un scut de protecție. Astfel, nativii reușesc să se concentreze pe lucrurile importante fără să fie deranjați.

Leu

Leii dau dovadă de un entuziasm ieșit din comun pe care-l vor folosi pentru a face lucruri pe care le îndrăgesc. În acest sens, se gândesc să-și ia o pauză de la muncă și să se relaxeze cu o pauză binemeritată.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt extrem de hotărâți atunci când își pun în minte un țel. Nimeni și nimic nu-i poate abate de la drum, iar nativii își vor folosi ambiția la cote maxime pentru a demonstra că pot obține ceea ce își doresc.

Balanță

Balanțele s-au săturat să stea în casă simt nevoia să socializeze și să exploreze. Nativii au mulțime de lucruri de povestit și de împărtășit cu prietenii. În plus, astrele prevăd o surpriză din partea partenerului de cuplu.

Scorpion

Scorpionii se numără printre norocoșii zodiacului. Nativii reușesc să obțină jobul mult dorit și asta doar pentru că dau dovadă de naturalețe și nu încearcă să pară ceea ce nu sunt. Mai mult, nativii par să aibă noroc și pe plan sentimental.

Săgetător

Săgetătorii trec printr-o perioadă foarte bună în cuplu. Aceștia s-au mutat cu partenerul de cuplu și se gândesc deja să facă și următorul pas. Însă, sfatul astrologilor este să nu vă grăbiți și să mai așteptați o perioadă.

Capricorn

Capricornii reușesc în sfârșit să se detașeze de părerile celorlalți. Astfel, nativii nu vor mai acorda nicio atenție la ceea ce se spune despre ei. În schimb, vor încerca să facă lucrurile cât mai bine bazându-se doar pe instinctul lor.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt gânditori și distanți și nu mai reușesc deloc să vadă partea plină a paharului. În acest sens, astrologii îi sfătuiesc pe nativi să apeleze la sfaturile prietenilor care-i vor înveseli cu siguranță.

Pești

Peștii vor primi o veste neașteptată care le va schimba viața. Bucură-te de aceste momente și nu mai privi în urma ta. Și pe plan profesional lucrurile merg bine, așa că nativii au și mai multe motive de bucurie.

Politica