vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bergodi a găsit călcâiul lui Ahile: „Faza defensivă poate fi îmbunătățită”

Bergodi a identificat călcâiul lui Ahile la echipa olteană și zice că va rezolva problema.
„Trebuie să stau încă 6 zile în carantină și ies. Cunosc foarte bine echipa pentru ca am și întâlnit-o. Faza defensivă poate fi îmbunătățită. Vorbesc de toată echipa, nu e corect pentru un antrenor să dea vina pe fundași. Dacă vorbim de faza defensivă vorbim de toată echipa. Acestei echipe probabil i-a lipsit ceva”, a spus Bergodi, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.
Italianul a dat de înțeles că e dispus să lucreze cu materialul oferit de client, spunând că habar nu are despre aducerea lui Țucudean: „De asta nu știu nimic. Nu pot să spun. Încă nu am văzut nici jucătorii mei. Când vreau să îmbunătățesc un lot, normal că mă gândesc la ceva, dar nu e prioritar pentru mine. Pentru mine e prioritar să-mi cunosc jucătorii, poate la anul nu mai sunt antrenorul Craiovei daca nu fac treabă bună aici. Trebuie să îmbunătățim ceea ce trebuie, echipa e bună din punct de vedere tehnic, jucătorii sunt foarte valoroși”.
În intervenția telefonică de la Digi, Bergodi a întărit ideea generală că nimeni nu face nimic la clubul craiovean fără ordin de la Rotaru. Nici măcar co-managerul Marcel Popescu.
„M-a sunat Marcel Popescu, domnul Rotaru i-a spus să mă sune și să discute pentru a antrena Craiova. Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Nu credeam că deja din mai mă pot întoarce în România să antrenez, după experiența de la Voluntari. Am vorbit cu domnul Rotaru și ne-am înțeles imediat. Acum ne-am înțeles imediat, mai ales din punct de vedere economic”.

Politica